Hauser opp forventningene foran stor utgivelse

Stratasys administrerende direktør, Yoav Zeif, holder presentasjonen. Foto: Pressebilde

Tre nye 3D-printere, tre teknologier og tre banebrytende produksjonsmetoder. Produsenten Stratasys vil presentere dette i forbindelse med et stort digitalt lanseringsarrangement 28. april.

Stratasys tar i så det holder og kaller dette den største lanseringen av toppytende utstyr bransjen noensinne har sett. Utstyr som de hevder skal omdefinere konsepter når det gjelder hastighet, produktivitet og fleksibilitet i produksjonen.

Evald Ottosson, salgssjef i den svenske forhandleren Protech, er imponert over hva Stratasys skal presentere.

– Det er det mest spennende som har skjedd i løpet av mine 27 år i bransjen. Det blir interessant å se hvordan markedet reagerer, sier han.

Evald Ottosson.

Mer om den nye SAF-teknologien
For noen uker siden ble den nye H-serien lansert med en helt ny pulverbasert teknologi, kalt SAF, Selective Absorption Fusion. Noe som 3dpNorge har rapportert om tidligere. Det er en av de tre teknologiene som vil bli presentert mer detaljert. Men flere nyheter venter.

– Det som gjør denne lanseringen så spennende er at det er stort fokus på tilvirkning og sluttproduksjon. Stratasys har investert mye, spesielt etter at Yoav Zeif ble administrerende direktør for et år siden, på et bredt spekter og for å bli markedsleder på polymersiden, sier Evald Ottosson.

Virtuelle rom for de forskjellige produktene
Presentasjonen vil finne sted under en virtuell live presentasjon av Yoav Zeif. Den anslås å ta omtrent 30 minutter. Etterpå kan besøkende gå inn i forskjellige virtuelle rom for å lære mer om en bestemt teknologi eller et bestemt produkt.

For å delta i arrangementet, registrer deg via denne lenken. Lanseringsarrangementet finner sted onsdag 28. april klokken 16 CET. Presentasjonen vil bli holdt på engelsk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-print til kaffen

Replique og Miele kunngjør partnerskap for å 3D-printe tilbehør. Repliques sikre 3D-printplattform er integrert i Mieles nettbutikk, noe som muliggjør f.eks. produksjon i så lite som ett eksemplar, og rask og kostnadseffektiv tilgang til markedet.

Publisert av: