Hauser opp forventningene foran stor utgivelse

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 19 april 2021
Stratasys administrerende direktør, Yoav Zeif, holder presentasjonen. Foto: Pressebilde

Tre nye 3D-printere, tre teknologier og tre banebrytende produksjonsmetoder. Produsenten Stratasys vil presentere dette i forbindelse med et stort digitalt lanseringsarrangement 28. april.

Stratasys tar i så det holder og kaller dette den største lanseringen av toppytende utstyr bransjen noensinne har sett. Utstyr som de hevder skal omdefinere konsepter når det gjelder hastighet, produktivitet og fleksibilitet i produksjonen.

Evald Ottosson, salgssjef i den svenske forhandleren Protech, er imponert over hva Stratasys skal presentere.

– Det er det mest spennende som har skjedd i løpet av mine 27 år i bransjen. Det blir interessant å se hvordan markedet reagerer, sier han.

Evald Ottosson.

Mer om den nye SAF-teknologien
For noen uker siden ble den nye H-serien lansert med en helt ny pulverbasert teknologi, kalt SAF, Selective Absorption Fusion. Noe som 3dpNorge har rapportert om tidligere. Det er en av de tre teknologiene som vil bli presentert mer detaljert. Men flere nyheter venter.

– Det som gjør denne lanseringen så spennende er at det er stort fokus på tilvirkning og sluttproduksjon. Stratasys har investert mye, spesielt etter at Yoav Zeif ble administrerende direktør for et år siden, på et bredt spekter og for å bli markedsleder på polymersiden, sier Evald Ottosson.

Virtuelle rom for de forskjellige produktene
Presentasjonen vil finne sted under en virtuell live presentasjon av Yoav Zeif. Den anslås å ta omtrent 30 minutter. Etterpå kan besøkende gå inn i forskjellige virtuelle rom for å lære mer om en bestemt teknologi eller et bestemt produkt.

For å delta i arrangementet, registrer deg via denne lenken. Lanseringsarrangementet finner sted onsdag 28. april klokken 16 CET. Presentasjonen vil bli holdt på engelsk.

Les mer

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Siste nytt

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Audi Sport sparer flere uker på å 3D-printe verktøy

Da den nye elbilen Audi E-Tron GT skulle lanseres, trengte Audi-fabrikken i Heilbronn, Tyskland, raskt å skaffe 200 verktøy, jigger og fiksturer. Løsning? 3D-printing og programvare for design-automatisering.
Audi-Trinckle-0H6A1913-1024x683

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt