Stor interesse for el-sparkesykkel i karbonfiber

El-sparkesykkelen er helt og holdent produsert i karbonfiberkompositt, alt fra ramme og styre til ståplate. Foto: Pressefoto

Nylig skrev 3dp Norge om Scotsmans elektriske sparkesykkel som er produsert av Arevo helt og holdent i karbonfiber kompositt. For å starte produksjonen trengte selskapet 100.000 amerikanske dollar. Et mål de oppnådde etter drøye elleve minutter.

Oppstartsselskapet Scotsman startet en crowdfunding-kampanje via Indiego. En uke etter lanseringen var målet på $ 100.000 oppnådd, og selskapet hadde mottatt over 220 ordrer. Dette betyr at produksjonen kan starte og de første syklene leveres i desember 2021.

Scotsmans elektriske sparkesykkel er produsert av teknologi- og 3D-printselskapet Arevo og er helt i karbonfiber og termoplastiske materialer. Det kan tilpasses i henhold til eierens lengde, vekt, arm og benlengde. Den koster fra 2999 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-print til kaffen

Replique og Miele kunngjør partnerskap for å 3D-printe tilbehør. Repliques sikre 3D-printplattform er integrert i Mieles nettbutikk, noe som muliggjør f.eks. produksjon i så lite som ett eksemplar, og rask og kostnadseffektiv tilgang til markedet.

Publisert av: