Stor interesse for el-sparkesykkel i karbonfiber

El-sparkesykkelen er helt og holdent produsert i karbonfiberkompositt, alt fra ramme og styre til ståplate. Foto: Pressefoto

Nylig skrev 3dp Norge om Scotsmans elektriske sparkesykkel som er produsert av Arevo helt og holdent i karbonfiber kompositt. For å starte produksjonen trengte selskapet 100.000 amerikanske dollar. Et mål de oppnådde etter drøye elleve minutter.

Oppstartsselskapet Scotsman startet en crowdfunding-kampanje via Indiego. En uke etter lanseringen var målet på $ 100.000 oppnådd, og selskapet hadde mottatt over 220 ordrer. Dette betyr at produksjonen kan starte og de første syklene leveres i desember 2021.

Scotsmans elektriske sparkesykkel er produsert av teknologi- og 3D-printselskapet Arevo og er helt i karbonfiber og termoplastiske materialer. Det kan tilpasses i henhold til eierens lengde, vekt, arm og benlengde. Den koster fra 2999 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: