AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

3D-printing er en raskt voksende bransje i konstant endring. De siste årene har alt fra kjøtt til el-sparkesykler og biologisk vev blitt 3D-printet. Spørsmålet er hva som venter de kommende årene? Ved hjelp av en rekke eksperter fra bransjen vil vi prøve å se inn i fremtiden. Hvilke nye materialer vil bli brukt? I hvilke bransjer vil additiv produksjon vinne terreng? Og hvordan kan teknologi skape lønnsomhet for selskaper?

Etter hvert som foredragsholderne er klare, vil vi legge ut informasjon på AM-dagens eget nettsted, som du kan nå her (på svensk). Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til Early Bird-pris.

Akkurat som tidligere år vil AM-dagen bli avholdt på Kistamässan i Stockholm. Det vil være et fullpakket foredragsprogram, så ikke gå glipp av denne muligheten til å bli inspirert, lære noe nytt og få et nettverk med andre i bransjen. Vi sees på Kistamässan 7. desember!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: