WASP bygger pop-up-butikk for Dior

Italienske WASP har bygget en unik konseptbutikk sammen med det eksklusive moteselskapet Dior. Den midlertidige pop-up-butikken består av to sirkulære moduler som er 3D-printet med naturlige materialer.

Den iøynefallende butikken ligger på Jumeirah-stranden i Dubai og vil være der til 22. mars 2022. De to bygningene er bygget med en blanding av materialer bestående av leire, sand og råfiber. WASP har brukt sitt eget system Crane WASP, som benytter seg av store robotarmer for å printe ut materialet.

Totalt er det printet 55 tonn materiale og arbeidet tok til sammen 120 timer. Veggene har et såkalt cannage-mønster, som ofte brukes til møbler og interiørdetaljer i rotting.

Pop-up-butikken selger blant annet klær og Dior-vesker, både klassiske modeller og nyere varianter. Det finnes også ting til hjemmet fra Dior Maison-kolleksjonen, som fluktstoler, parasoller og puter.

Se hvordan byggingen gikk for seg i videoen under.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Hexagon vil vokse gjennom samarbeid

Hexagon ble grunnlagt i 1992 i Stockholm og arbeidet da med systemer for måling og posisjonering. Siden den gang har selskapet vokst til et globalt teknologikonsern og nå er målet å “sette data i arbeid for å skape en autonom fremtid”, inkludert i additiv tilvirkning.

Publisert av: