Produktlanseringer under virtuelt event

Danna Drion, daglig leder for markedsføring for EMEA, sier at Mimaki er glad for nok en gang å være vertskap for et virtuelt arrangement som samler industrien for å snakke om innovasjon. Foto: Arkiv / Pressebilde

På Mimakis digitale tredagers arrangement Global Innovation days, loves webinarer, live demonstrasjoner og en rekke produktlanseringer.

Mimakis arrangementsdager Global Innovation Days finner sted 2.-4. mars. Eksisterende produkter vil vises fra produktporteføljen, men også helt nye produkter. Selskapet skriver i en pressemelding at de vil presentere Mimakis tekniske nyvinninger for skilt- og grafikk-, tekstil-, industri- og 3D-sektorene som kan åpne dører til nye applikasjoner, produksjonsforbedringer og vekst.

Seminarer og presentasjoner
Programpunkter med webinarer, live demonstrasjoner og interaktive virtuelle økter står på agendaen de tre dagene.

Deltakerne kan delta digitalt via en skreddersydd nettplattform hvor de også har mulighet til å stille spørsmål til eksperter i hvert segment. Sendingene foregår direkte fra Mimakis opplevelsessenter i Diemen, Nederland.

Når det gjelder additiv produksjon, vil det være seminarer om blant annet mulighetene for 3D-printing i full farge, trender i bransjen, filforberedelser for fullfargetrykk og suksesshistorier fra Mimakis kunder over hele verden.

Glad for å samle bransjen
Mimakis Danna Drion, General Manager Marketing for EMEA, sier at de er glade for nok en gang å være vertskap for et virtuelt arrangement som bringer industrien sammen for å snakke om innovasjon:

– Overalt har Mimaki-brukere vist seg å være noen av de mest innovative selskapene som har navigert gjennom enestående utfordringer de siste årene. I tillegg fortsetter de å ikke bare vedlikeholde, men også utvide og utvikle selskapene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: