3D-printing for Ukraina

Skjermdump fra videoen (under)

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

De 3D-printede barrierene er i stand til å tjene som en solid beskyttelse mot lette skytevåpen og granater, noe testing i ballistiske laboratorier viser.

Etter krigen skal 3D-printerne bidra til å gjenoppbygge de ødelagte bygningene og infrastrukturen i byene som har vært utsatt for krig. President Zelenskiy har allerede lovet ukrainerne fornyelse av de ødelagte områdene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *