Peugeot satser på 3D-printet tilbehør

Holdere for solbriller, bokser, mobiltelefon eller kredittkort. Når bilgiganten Peugeot tar i bruk additiv produksjon for første gang, fokuseres det på tilbehør, spesielt utviklet for den nye Peugeot 308.

Tilbehøret er et resultat av en felles arbeidsprosess der Peugeots design-, produkt- og forsknings- og utviklingsteam har samarbeidet med HP, Mäder og Erpro. Delene er trykt med HPs pulverbedteknologi, Multi Jet Fusion (MJF), og en helt ny fleksibel polymer.

Formålet med prosjektet har vært å utvikle innovative produkter som er behagelige å ha på seg, enkle å bruke og lage. Designerens mål var å gjøre tilbehøret mer synlig og attraktivt ved å fornye og bruke moderne materialer. At det var nettopp dette tilbehøret er basert på en detaljert analyse av hvordan sjåfører og passasjerer bruker ulike typer oppbevaring.

Tilbehøret er tilgjengelig i Peugeot Lifestyle-butikken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: