Det går rundt på Protechs stand

Daniel Risberg hos Protech med et utvalg applikasjoner fra Stratasys J55 Prime. Foto: Anja Degerholm

Stratasys fullfarge J55 Prime-printer med roterende byggeplate og innstegsmaskinen Method X fra Makerbot. Dette er blant de tingene som Protech trakk frem på sin stand under Elmia 3D.

Det er en jevn strøm av besøkende som stopper ved standen når 3DP Norge er på besøk. Mange ser på fullfargetrykk laget i J55 Prime, som naturtro kopier av pærer og nektariner. Den roterende byggeplaten tiltrekker seg også mange nysgjerrige messebesøkende.

– J55 er som en blekkskriver som er utstyrt med en rekke materialer, og farger som er Pantone-sertifisert, sier Daniel Risberg, selger i Protech.

– Det er produktene med mest wow-faktor som trekker blikket, men når det kommer til handling for industrien er det ofte andre løsninger som blir aktuelle, fortsetter han.

Stratasys J55 Prime med roterende byggeplate.

Lander ofte på en FDM-skriver
Stratasys FDM-printer F370 er et eksempel på en maskin som passer behovene til mange bedrifter, ifølge Daniel Risberg. Den vises også på messen.

– Snakker vi om automatisering og produksjon, lander vi ofte på en F370, for eksempel for produksjon av gripere, jigger og inventar.

Xact Metal, som Protech er forhandler for, stilte også ut egen stand under Elmia 3D.

Naturtro kopier av pærer og nektariner er blikkfang i fullfargetrykk laget i J55 Prime. Men når det skal handles foretrekkes andre løsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: