Kunnskap for en mer lønnsom produksjon

Mikael Sohlberg, salgssjef i EOS Nordic and Baltic. Foto: Anja Degerholm

EOS grunnla konsulentenheten Additive Minds i 2016. Når EOS skulle stille ut på den svenske Elmia 3D messen, inviterte de med seg en konsulent fra Additive Minds for å vise hvordan man kan hjelpe bedrifter med å utnytte det potensialet som ligger i industriell 3D-utskrift.

– Næringen vet ikke at denne kunnskapen finnes. Derfor har vi invitert en konsulent fra hovedkontoret i Tyskland som vil være her under messen, sier Mikael Sohlberg, salgssjef i EOS Nordic and Baltic.

Tanken med Additive Minds er å skape løsninger basert på kundens egen hverdag og virkelighet for å gjøre AM-teknologien mest mulig lønnsom for bedriften.

– Det handler om å forstå kundens nåværende situasjon og hvor de ønsker å gå med additiv produksjon – og få fart på den prosessen.

Nye teknologier
EOS viser også eksempler på applikasjoner laget med de kommende FDR- og LPF-teknologiene (Fine Detail Resolution and Laser Pro Fusion). FDR vil være på markedet i løpet av tredje kvartal 2022 og LPF i midten av 2024.

Mikael Sohlberg slår også et slag for EOS kobbermateriale.

– Det er stor interesse for det. Etter min mening går kobber og additiv produksjon hånd i hånd, avslutter han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: