Robotikk og kunstig intelligens på konferanse i Oslo

Hvordan skaper roboter og droner verdi i norsk og internasjonalt næringsliv og offentlig sektor i dag? Hva er mulighetene – hva er utfordringene – på tvers av sektorer? 9. juni arrangeres det i Oslo en konferanse som kan være av interesse for de som følger med på additiv produksjon. 

Industrikonferanse – RAIC2022 – innen robotikk og AI holdes den 9. juni i Oslo. Det ligger an til rundt 30 foredragsholdere – i hovedsak fra industrien.

Blant annet:

  • Robotic Innovation: logistikk med roboter
  • Pickr.AI: “pick and pack” ved hjelp av roboter og AI
  • Fraunhofer IWA (Tyskland) Collaboration with heavy-duty robots

Åpne utlysninger av funding rettet mot SMBer innen produksjon, blant annet utlysningen fra www.pulsate.eu innen avansert laserbasert og additiv tilvirkning.

I tillegg er det mange flere foredrag fra industri som gir gode muligheter for å lære fra andre industrier.
Foredragsholdere kommer bl.a. fra vareproduksjon, helse, agri/aqua, inspeksjon og vedlikehold, prosessindustri, m.m.: Statsbygg, Fraunhofer IWU, Alcoa, AutoAgri, TINE SA, Aviant, Equinor, Robotic Innovation, St. Olavs hospital, Trondheim University Hospital, Inventas, SINTEF, Axess Digital, Biodrone, Völur, BASF, Orbits, Cognite, Pickr.AI, Oslo University Hospital, MOMEK Group, Byte Motion AB, RobotNorge AS, ScoutDI, Tampere University, KVS Terratec, Remora Robotics, og Agrosense.

Påmelding: https://raic-2022.b2match.io/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: