Stille auksjon for Ukraina

En stille 3D-printauksjon for å støtte Ukraina. Illustrasjon: 3YOURMIND

En stille auksjon går av stabelen neste uke med formål å gi direkte støtte til Ukraina.

Inntektene fra auksjonen vil bli brukt til direkte støtte for:

  • Avansert produksjon av deler som trengs nå innen medisin og luftfart
  • Pedagogiske workshops for å trene ukrainske flyktninger i 3D-utskriftsteknologi

Auksjonen arrangeres av 3YOURMIND, et Berlin-basert programvareselskap som tilbyr komplekse og effektive arbeidsflytløsninger for additive produksjonsoperasjoner. De overtalte noen få innledende donasjoner fra 3D-printselskaper, som har blitt fulgt av mange flere. Sarah Goehrke organiserer prosjektet, med mange flere detaljer her. Hun forklarer:

Avi (Reichental, administrerende direktør i Nexa3D) og Terry Wohlers stod i spissen for initialiseringen av prosjektet, og Terry og jeg tok det med til arrangører hos SME. Jeg jobber direkte med SMB og alle donerende selskaper for å koordinere. 100 % av inntektene vil gå direkte til Ukraina. En frivillig organisasjon støtter auksjonsmidlene for å rute de hensiktsmessig.

Ting på donasjonslisten for auksjon varierer betydelig, men alle er relevante for 3D-printfellesskapet. Blant annet 3D-printere, programvarelisenser, utskriftstjenester, data, trykte elementer, 3D-utskriftsmateriale og kunstverk. Det er noe for alle.

Hver gjenstand har et startbud og en anslått donasjonsverdi. Når dette skrives, overstiger donasjonene totalt USD 230 000, og flere donatorer vil sannsynligvis dukke opp denne uken. Prisene på varene varierer fra en programvarelisens på USD 69 000 til USD 150 for et kunstverk, så det er varer for både enkeltpersoner og bedrifter å vurdere.

Selve den stille auksjonen vil finne sted under RAPID+TCT neste uke, fra tirsdag 17. mai til og med torsdag 19. mai. Auksjonsarrangørene har også satt opp en PayPal-lenke for direkte donasjoner, som vil bli akseptert etter at auksjonen stenger.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: