Raskere dekkproduksjon

Goodyear investerer tungt i additiv produksjon ved det nye anlegget i Luxembourg. Foto: Pressebilde

Dekkprodusenten Goodyear har implementert en ny prosess som med additive teknologier kan produsere personbildekk fire ganger så raskt som før.

Selskapets nye produksjonsanlegg i Dudelange, Luxembourg, ble nylig innviet etter en investering på 77 millioner dollar. Den nye produksjonsmetoden vil også gi mulighet til å svare raskt og effektivt på kundenes behov.

Prosessen gjør at Goodyear kan produsere dekk med stor felgdiameter fire ganger raskere enn en standard produksjonssyklus ved å forme og varmepåføre komponenter til dekkmonteringsmaskinen. Produksjonshastigheten oppnås takket være nye digitale prosesser med høyt automatiserte, sammenkoblede arbeidsstasjoner som bruker additive produksjonsteknikker.

– Vi trengte å designe dette integrerte produktet og prosessen for å møte de skiftende behovene i markedet. Dette gjør oss i stand til å skape en ny forretningsmodell for å betjene våre kunder og forbrukere i denne viktige og stadig mer komplekse delen av markedet, sier Chris Helsel, Senior Vice President for Global Operations og CTO i Goodyear.

Til dags dato har Goodyear ansatt 90 ansatte til anlegget og vil rekruttere ytterligere 20 elektromekaniske teknikere i løpet av de kommende månedene. Foto: Pressebilde

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: