“Supersandal” for raskere opphenting

Nettingstrukturen i sandalen er gjort mulig takket være 3D-printing. Foto: Pressebilde

I forbindelse med friidretts-VM i Oregon i sommer ble de første stegene tatt i skoprodusenten Asics sin nye 3D-printede “supersandal”, som skal sette fart på restitusjonen til utøveren.

Sandalen har en åpen nettingstruktur som skal fungere som et kjølemiddel for brukeren. Ifølge selskapets egen forskning kan både temperaturen og luftfuktigheten holdes nede i betydelig større grad sammenlignet med tilsvarende produkter på markedet.

Den har en bred passform og en myk og stabil såle. Under friidretts-VM i juli ble sandalen brukt av utøvere som diskoskasteren Valarie Allman (USA), kappgåeren Eiki Takahashi (Japan) og løperen Mohamed Katir (Spania).

– Vi har sett superskoen og superpiggskoen. Nå er det tid for supersandalen. Actibreeze 3D Sandal representerer vår tro på at innovasjon innen atletisk fottøy ikke bør begrenses til det utøveren har på seg under konkurranse eller trening, sa AJ Andrassy, ​​General Manager of Product Management, Performance Running Footwear hos Asics i en pressemelding.

Actibreeze 3D Sandal er tilgjengelig for salg både i fysiske butikker og online og har en veiledende utsalgspris på $80.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: