AM-giganten blir global distributør

“Resultatet av dette partnerskapet er at Wematter vokser til en globalt relevant aktør innen nisjen med rimelige og tilgjengelige SLS-løsninger,” sier Wematter-sjef Robert Kniola. Foto: Pressebilde

Svenske Wematter har inngått et strategisk partnerskap med 3D Systems, som får enerett til å selge Gravity SLS-systemet globalt.

Gravity ble utgitt i 2020 med ambisjon om å gjøre additiv produksjon med SLS-teknologien mer tilgjengelig, for ulike bruksområder som bilindustrien, forbrukerprodukter og medisinsk utstyr. Siden lanseringen har systemet blitt oppdatert i flere omganger.

Siden tidligere har Gravity vært tilgjengelig i EMEA-regionen, det vil si Europa, Midtøsten og Afrika. Samarbeidet med 3D Systems, som er et av de største selskapene i AM-bransjen, betyr et betydelig større marked for Wematter.

– Resultatet av dette partnerskapet er at Wematter vokser til en globalt relevant aktør i nisjen for rimelige og lett tilgjengelige SLS-løsninger, sier Robert Kniola, grunnlegger og administrerende direktør i Wematter i en pressemelding.

– Gjennom vårt samarbeid med Wematter vil vi nå kunne tilby en utvidet produktportefølje med en ny produktplattform til et overkommelig prisnivå. Gravitys enkle, elegante design gjør det mulig å plassere skriveren i en rekke ulike miljøer uten behov for teknologisk ekspertise eller spesielle hensyn til lokalene, sa Jeffrey Graves, 3D Systems CEO.

Planen er å begynne å distribuere Gravity i Nord- og Sør-Amerika og Asia Pacific-regionen i andre kvartal 2023.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *