Meltio med storstilt satsing på programvarer

ABB er et av selskapene Meltio samarbeider med. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Meltio, produsent av systemer for additiv produksjon i metall, innleder samarbeid med tolv programvareselskaper. Det vil drive industrialiseringen og utvide tilbudet av Meltios CNC- og robotintegreringer.

Det skriver Meltio i et innlegg på Linked-in. Blant selskapene er det mange store navn som svenske ABB og Hexagon og startup-selskapet Adaxis. Andre selskaper er Autodesk, Siemens, Open Mind, SKM Informatik, SprutCAM, Ai Build, Mastercam, Camufacturing Solutions og 1A Technologies.

Meltios printere bruker en sveisetrådprosess kalt Wire-Powder Laser Metal Deposition (WP-LMD), og er også tilgjengelig med CNC og robotintegrering. De nye samarbeidene skulle bety at Meltio kan tilby “den beste programvareporteføljen” for å industrialisere additiv produksjon med sveisetrådlasere.

Her kan du lese et intervju med Meltios administrerende direktør Angel Llavero, som ble gjennomført i forbindelse med Formnext 2021, om selskapets store planer om å bli markedsleder innen AM i metall.

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *