Kjøper SLS-teknologi

Nexa3D kjøper SLS 3D-printinteknologien til XYZprinting. Dette er SLS MfgPro230 xS plattformen Bilde: XYZprinting.

Det California-baserte 3D-printerselskapet Nexa3D utvider sin portefølje av selektiv lasersintring (SLS) ved å anskaffe XYZprintings SLS-teknologi og distribusjonsnettverk.

Selv om de to selskapene nå vil jobbe tett for den pågående virksomhets- og tjenesteovergangen, vil de populære høyytelses MfgPro230 xS- og MfgPro236 xS 3D-printerne umiddelbart bli lagt til Nexa3Ds pulverbed-produktportefølje. I tillegg vil flyttingen utvide tilgangen til rimelig SLS-utskriftsteknologi til den kombinerte kundebasen. Selv om lite ble avslørt om den nye avtalen, kunngjorde Nexa3D at kjøpet av XYZ Printings SLS-virksomhet vil inkludere teknologi.

Oppkjøpet er en videreutvikling i det som synes å være en pågående strategisk allianse mellom de to selskapene. I 2017 sikret Nexa3D seg en ukjent mengde kapital i en finansieringsrunde ledet av XYZprinting. På det tidspunktet ble investeringen beregnet til å øke Nexa3Ds samlede finansiering til 10 millioner dollar. I tillegg ble de to selskapene umiddelbare strategiske partnere, med XYZprinting som også produserte og solgte Nexa3D-skrivere under XYZ-merket, i tillegg til å produsere andre produkter på vegne av Nexa3D for industriledere i andre markeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: