Rekordstor interesse foran årets Formnext

Ved utgangen av februar hadde 550 bedrifter meldt seg på som utstillere til årets Formnext-messe, tilsvarende tall i fjor var i overkant av 300 bedrifter. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

I forkant av årets store messe i AM-verdenen, Formnext, er det allerede registrert rekordmange utstillere. Arrangørene presenterer også nyheter angående innholdet i årets messe.

Ved utgangen av februar hadde 550 bedrifter meldt seg på som utstillere til årets Formnext, som finner sted 7.-10. november på Messe Frankfurt. Det er flere enn noen gang før på denne tiden av året, i fjor var det rundt 300 utstillere.

Blant selskapene som skal stille ut er kjente navn som 3D Systems, Carbon, EOS, Formlabs, GE Additive, Hexagon, HP, Markforged, Stratasys og Velo3D. Dette kommer frem av en pressemelding fra arrangøren.

– Antall leverandører som bruker Formnext for å lykkes med å etablere og utvide sitt tilbud rundt additiv produksjon og langs hele prosesskjeden øker stadig, sier Sascha F. Wenzler, ansvarlig for Formnext-messen hos arrangøren Mesago Messe Frankfurt.

Nytt for årets arrangement er at det blir tre scener med foredragsprogram innen ulike satsingsområder som dekker alt fra trender og anvendelser til teknologi og innovasjon:

På “The Industry Stage” er fokus på bærekraft og digitalisering med paneldiskusjoner og intervjuer som også sendes direkte via Formnext.TV. For å synliggjøre hele prosesskjeden for ulike bransjer har Formnext laget “The Application Stage”, som vil vise interessante applikasjoner fra blant annet bilindustrien, medisinsk teknologi og automasjon. Og til slutt “The Technology Stage”, hvor det handler om innovasjoner innen materialer, forbehandling, produksjon og etterbehandling.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: