Porsche Design og Puma lager 3D-printet sko

Den 3D-printede mellomsålen skal gi maksimal demping og komfort. Foto: Pressebilde

Porsche Design og Puma har i fellesskap utviklet en eksklusiv joggeskomodell med 3D-printet mellomsåle, som har fått navnet 3D MTRX.

Flere skoprodusenter har begynt å bruke 3D-printing i sin produksjonsprosess, fremfor alt for å produsere den viktige mellomsålen i skoen. Nå slutter også Puma og Porsche Design seg til denne gjengen.

Designet er inspirert av Porsche sportsbiler med et moderne og futuristisk utseende, ifølge en pressemelding fra selskapet. Mellomsålen har en gitterstruktur hvor hver kube danner Porsche Design-logoen. Disse hundrevis av luftfylte kuber skal gi en sko med en fremdriftskraft og maksimal demping.

3D MTRX er tilgjengelig i svart og hvit, og koster 350 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Prototal Industries styrker sin markedsposisjon i UK med strategisk oppkjøp

Prototal Industries, leverandør av additiv produksjon, sprøytestøping, vakuumstøping og aluminiumsverktøy, har kunngjort kjøpet av CA Models Limited, en additiv produksjonsspesialist med base i Stirling, Skottland. Oppkjøpet styrker Prototal Industries’ markedsposisjon i Storbritannia, og legger til  additiv produksjon av metall til konsernets tilbud.

Publisert av: