Få inspirasjon på AM Summit

I år har AM Summit blitt lokalisert på K.B. Hallen sentralt i København. Så langt har nærmere 500 besøkende kjøpt billetter. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

21. september er det igjen tid for heldagskonferansen AM Summit i København. I år vil arrangementet besøkes av foredragsholdere fra blant annet MIT, Nasa, Redefine Meat, EOS og Lego Group.

AM Summit er en av Skandinavias største konferanser innen 3D-printing. Årets arrangement holdes på K.B. Hallen i bydelen Frederiksberg. Den er rettet mot alle som er interessert i de siste trendene og utviklingen innen additiv produksjon. I tillegg til 42 foredragsholdere deltar også 49 utstillere, for eksempel selskaper som Protech, Prototal Damvig, EOS, Materialise, Hexagon og 3DVerkstan.

Dagen begynner med frokost kl 8.30 før selve foredragsprogrammet starter kl 9.00. I løpet av dagen vil det være inspirerende temaer fra store navn i bransjen. Det vil også være en rekke ulike temaforelesninger, blant annet om AM i byggesektoren, hvordan AM-teknologi kan brukes til å gjøre et land “grønnere” og beregninger av CO2-utslipp innen tradisjonell og additiv produksjon. Dagen rundes av med utdeling av den nyinnstiftede AM Impact Award og afterwork med mingling.

Mer informasjon og billetter er tilgjengelig på arrangementets nettsider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: